Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay TRAŽITE POSAO? Provjerite tko trenutno traži radnike

TRAŽITE POSAO? Provjerite tko trenutno traži radnike

Donosimo spisak otvorenih natječaja u 10 tvrtki

Brzo do novog posla s posao.hr. Pregledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovaj tjedan!

Atena - Smart Care, s.r.o. traži Stručnjaka za zapošljavanje / Office managera (m/ž) u Splitu. Nude se mnoge pogodnosti poput ugovora o radu na neodređeno, mogućnosti povećanja plaće i bonusa za učinak, obroci putem Calio Gastro kartica, smještaj u centru grada, obuka o radnim procedurama te rad u mladom timu i podrška tima. Prijavite se putem linka do 10.5.2024.

Metro Cash & Carry d.o.o. traži Vozača (m/ž) za posao u Splitu. Poželjno je radno iskustvo u istim ili sličnim poslovima te fleksibilnost u pogledu mjesta rada. Nude se atraktivna primanja i pogodnosti, strukturirano uvođenje u posao, poticajno, dinamično i inovativno radno okruženje te popust za zaposlenike u dućanima. Prijavite se putem linka do 20.5.2024.

Amrest Adria d.o.o. traži Djelatnike (m/ž) u restoranu brze prehrane za rad u Splitu. Nude ugovor na neodređeno, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost raditi puno ili nepuno radno vrijeme, 2 slobodna dana u tjednu te bruto plaću od 900,00 € s dodatnim bonusima. Prijavite se putem linka do 16.5.2024.

Valamar Riviera d.d. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko pozicija. Poslodavac nudi tople obroke na teret poslodavca, smještaj u Kući Valamar ili mogućnost subvencioniranog najma stana, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 15.5.2024.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž) u restoranima na lokacijama u Poreču, Rovinju, Zadru, Šibeniku i Splitu. Plaća je oko 1050 € neto, a nudi se i smještaj i povratna karta. Prijavite se putem linka do 5.5.2024.

Deltron d.o.o. traži Skladištara (m/ž) za rad u Splitu. Nudi se odlična atmosfera, sigurno radno mjesto, mogućnost učenja i napredovanja, nagrade za poslovne uspjehe i trud, dodatno zdravstveno osiguranje, multisport kartica te plaćen vrtić za djecu zaposlenika. Prijavite se putem linka.

Manas d.o.o. traži Pomoćnog slastičara (m/ž) za rad u Splitu. Glavne odgovornosti uključuju pomoćne poslove vezane uz izradu slatkih jela i pekarskih proizvoda te odgovornost i marljivost u poslu. Traži se osoba s minimalno srednjom školom, poželjnim radnim iskustvom na istim ili sličnim poslovima. Prijavite se putem linka do 19.5.2024.

Europa 92 d.o.o. traži višeg prodavača-stilista (m/ž) za rad u Zagrebu, Zaprešiću, Zadru, Splitu, Puli, Rijeci i Samoboru. Uz početna primanja od 900,00 € neto, nudimo bonuse, plaćene troškove prijevoza i prehrane, božićnicu, nagrade za preporuku novih kolega te mogućnosti dodatnih dana godišnjeg odmora. Prijavite se putem linka do 10.5.2024.

Austrijsko Veleposlanstvo - Trgovinski odjel organizira VIRTUAL AUSTRIAN IT CAREER DAY 2024 za hrvatske IT stručnjake, apsolvente i studente. Sudionici će imati priliku upoznati više austrijskih poslodavaca iz IT sektora, sudjelovati u besplatnim individualnim razgovorima za posao te otkriti mogućnosti razvoja karijere u Austriji. Ponuđeni poslovi uključuju IT infrastrukturu, podatke i analitiku, razvoj softvera, projektni management i konzalting. Događaj će se održati online, 15. svibnja 2024. od 10:00 do 16:00 sati. Više informacija pronađite putem linka.

Vetti Group d.o.o. traži Doktora veterinarske medicine (m/ž) za rad u Splitu. Posao uključuje zaštitu zdravlja, pregled, liječenje životinja te razvoj i poticanje humanog odnosa prema njima. Tražimo kandidate s titulom doktora veterinarske medicine, minimalno 2 godine iskustva rada u praksi i poznavanjem medicinske opreme. Prijavite se putem linka do 13.5.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u vašoj karijernoj potrazi!

Vaša reakcija na temu