Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Trifunovićev otac oštro prozvao hrvatske policajce: 'Oteli su ga, otmičari mu nisu dali da se ikome javi'

Trifunovićev otac oštro prozvao hrvatske policajce: 'Oteli su ga, otmičari mu nisu dali da se ikome javi'

'Bio je na ničijoj zemlji'

Nakon uhićenja glumca Sergeja Trifunovića na graničnom prijelazu Bajakovo, njegov otac - glumac Tomislav Trifunović - izjavio je za N1 mu sin nije ušao u Hrvatsku, nego je bio na ničijoj zemlji.

'Sergej nije ušao u Hrvatsku. Došao je na granicu i na kiosku pitao hoće li biti problema ako uđe u nju. Bio je na 'ničijoj' zemlji i hrvatski službenici su ga odvukli, odnosno oteli', izjavio je otac Trifunović.

Dodao je da se uz Sergeja na granici nalazila i njegova supruga te da mu je odmah oduzet telefon.

'Otišli su u Rijeku. Otmičari mu nisu dali da se ikome javi. Njegova supruga ostala je sama na granici i rekla mi je sve te podatke', kazao je.

Inače, Trifunović je priveden oko ponoći na graničnom prijelazu Bajakovo i odveden u Split, o čemu smo ranije izvijestili. Policija je priopćila je da se to dogodilo zbog glumčeva vrijeđanja i omalovažavanja državnih policajaca u objavi na društvenoj mreži 10. rujna prošle godine.

Vaša reakcija na temu