Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Image by Hands off my tags! Michael Gaida from Pixabay Tržište nekretnina nikad nije bilo jače, sad je idealno vrijeme za prodaju nekretnine
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Tržište nekretnina nikad nije bilo jače, sad je idealno vrijeme za prodaju nekretnine

Agencija Palace će pomoći oko određivanje cijene, a nudi pravnu podršku do zaključena kupoprodajnog procesa

Stručnjaci već neko vrijeme diskutiraju o tržištu nekretnina, koje u Hrvatskoj nastavlja rasti te najavljuju i nastavak ovakvog trenda. Cijene u proteklih 15 godina nikad nisu bile veće, potražnja nadilazi ponudu, stoga iz Agencije Palace naglašavaju kako je sad idealno vrijeme za prodaju vaše nekretnine. 

Jedan od izazova na tržištu nekretnina svakako je sama prodaja nekretnine, koja može biti dug proces za njezinog prodavatelja. Potraga za kupcem, proces prodaje te potpisivanje ugovora nikako nije jednostavan, no važni faktori svakako su vrijeme prodaje i potražnja. 

Trenutna situacija na tržištu je takva da je doista vrijeme da prevagnete i odlučite se na prodaju vašeg stana u kojem ne boravite ili pak zemljišta s kojim ne znate što biste, odnosno da monetizirate nekretninu koja vam trenutno ne donosi prihode.


Kako bi se vaša prodaja što brže realizirala, najbolje je angažirati agenciju za nekretnine - osim stručnosti i profesionalnosti, važno je istaknuti kako agencija ima bazu kupaca te agenti odmah znaju kome mogu ponuditi i prezentirati vašu nekretninu. 

Oni će vam pomoći i oko određivanje cijene, uz pravnu podršku do zaključena kupoprodajnog procesa. Nemojte dvojiti, već se odlučite na prodaju vaše nekretnine i izaberite Palace kao agenciju koja će vas dovesti do cilja. 

Kontaktirajte ih na 021/652 369  ili na info@palace.agency, a više informacija pronađite na njihovoj web straniciFacebooku ili Instagramu.

Vaša reakcija na temu