Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TUŽNI DANI ZA SPLITSKO NOVINARSTVO Napustili su nas Tonči Bonaći i Snježana Gazde

TUŽNI DANI ZA SPLITSKO NOVINARSTVO Napustili su nas Tonči Bonaći i Snježana Gazde

U roku 24 sata su preminuli istaknuti medijski djelatnici

Nakon duge i teške bolesti u 74. godini preminuo je istaknuti splitski novinar Tonči Bonaći. Umro je u Zagrebu u 74. godini. U bogatoj novinarskoj karijeri, radio je za Slobodnu Dalmaciju, Novi list, Radio Split i HRT.

- Obilježio je eter svojom kreativnošću i inovativnošću. Bio je pravi prijatelj, kolega i novinar, nije se štedio u pomoći drugima na koje je više mislio nego na sebe - u tuzi nam je kazao Branko Dobrota, Bonaćijev prijatelj s kojim je surađivao gotovo do posljednjeg trenutka.

Upravo unatrag nekoliko dana imali su gledatelji priliku vidjeti film 'Glasnogovornik Peškarije' kojega je Dobrota režirao, a Bonaći surađivao na scenariju.

Niti 24 sata ranije, u Splitu je također nakon duge i teške bolesti preminula omiljena novinarka i urednica u Slobodnoj Dalmaciju Snježana Gazde od koje se kolege opraštaju biranim riječima.

Život je povezao dvoje preminulih vrsnih novinara, Bonaći je Gazdi bio urednik u Slobodnoj Dalmaciji...

Vaša reakcija na temu