Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U HRVATSKOJ VEČERAS: Pogledajte kako Kerum fešta s Horvatinčićem

U HRVATSKOJ VEČERAS: Pogledajte kako Kerum fešta s Horvatinčićem

Martinje Željko Kerum slavi u Požegi u društvu čovjeka kojem sude za smrt talijanskog bračnog para

Bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum večeras u Požegi slavi u jednog vinariji. Martinje je, na fešti su ga snimili zagrljenog s Tomislavom Horvatinčićem, kontroverznim zagrebačkim poduzetnikom kojem sude za smrt talijanskog bračnog para u pomorskoj nesreći. 

Iza Keruma je njegov bliski suradnik Damir Karaman, atmosfera je opuštena i slavljenička. 

Keruma očito nije pogodio nedavno otvoreni stečaj njegovog Keruma d.o.o. iza kojeg su ostale milijunske obaveze. Ni vjerovnici ne vjeruju da će išta dobiti od onih nekretnina koje su preostale nakon što se postupak prolongirao punih šest godina zahvaljujući blagodati predstečajne nagodbe koja je u Kerumovom slučaju bila tek mrtvo slovo na papiru. 

Kerum i Horvatinčić nisu sami u Požegi, kako nam javlja naš izvor ima tu još političara i poznatih osoba. 

Vaša reakcija na temu