Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Splitu se nastavlja trovanje mačaka? Jutros su zvali policiju zbog novog slučaja

U Splitu se nastavlja trovanje mačaka? Jutros su zvali policiju zbog novog slučaja

Intenziviralo se u ulicama podno Marjana

Splitska policija jutros je oko 11 sati zaprimila dojavu kako je pronađena mrtva mačka u dvorištu obiteljske kuće na Marjanskom putu. Policiju je zvao građanin koji je mrtvu mačku spazio u susjedovom dvoru. 

U Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj kažu kako su jutros izašli po dojavi na teren i kako su o mrtvoj mački obavijestili koncesionara As-Eko koji se bavi uklanjanjem životinjskih lešina u Splitu.

Ne znaju je li mačka uistinu otrovana ili je smrt nastupila iz nekog drugog razloga.

U Splitu već duže vrijeme pronalaze mrtve mačke. Nijedan kvart toga nije pošteđen, a u posljednje vrijeme sve više slučaja bilježi se u ulicama podno Marjana. Gotovo uvijek sumnja se na trovanje, no koliko je poznato zasad nitko nije zbog toga procesuiran.

Vaša reakcija na temu