Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović U Splitu ubijen sin jedinac, branio je u Mosoru. Osumnjičeni je ovisnik s bogatim dosjeom, brani se šutnjom

U Splitu ubijen sin jedinac, branio je u Mosoru. Osumnjičeni je ovisnik s bogatim dosjeom, brani se šutnjom

Ante R. sutra ide pred državnog odvjetnika i suca istrage

Luka B., 22-godišnjak koji je sinoć stradao u uličnom napadu braće ovisnika, bio je sin jedinac, sportaš. Branio je za kadete Mosora do izbijanja korone. Njegov trener Marin Grčić kaže da je Luka bio primjeran, pristojan i odličan momak, redovit na treninzima. Bio je talentiran za mali balun, kaže trener Grčić. 

Ante R., koji mu je zadao jednu ubodnu ranu prsa velikim kuhinjskim nožem s oštricom dužom od 20 centimetara, poput svoja dva brata ima velikih problema s ovisnošću o drogi i podeblji dosje s prijavama za remećenje reda i mira, tučnjave i krađe. 

Kako doznajemo, u policiji se branio šutnjom, a tako će, po svemu sudeći, biti i sutra na ispitivanju kod državnog odvjetnika. Izgledno je da će zbog težine samog djela te dosjea završiti u istražnom zatvoru. 

Ubojstvo se dogodilo sinoć oko 1 sat na trgu pred hotelom Corner. Luka B. bio je sam, a Ante R. bio je s bratom koji je također priveden. Prije toga došlo je do sukoba koji metar dalje u Ulici Domovinskog rata, nakon čega Ante R. odlazi kući po nož, vraća se i ubada Luku B. u prsa.

Vaša reakcija na temu