Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Stobreču postavljeno kino platno na otvorenom: Donosimo raspored projekcija i atmosferu s kultne plaže

U Stobreču postavljeno kino platno na otvorenom: Donosimo raspored projekcija i atmosferu s kultne plaže

Kamp Stobreč Split zbog svojih je projekata i ulaganja u sadržaje i službeno proglašen najboljim kampom u srednjoj i južnoj Dalmaciji

Kamp Stobreč Split sredinom lipnja tradicionalno je pokrenuo svoje ljetno kino na otvorenom za djecu i mlade, a u sklopu kojeg će se do sredine rujna prikazivati najveći animirani i dječji filmski klasici.

Riječ je o projekcijama koje će se prikazivati svakog četvrtka sve do 12. rujna s početkom u 21 sat na plaži kampa ispred Amon-Ra beach bara. Radi se o plaži smještenoj tik uz stobrečki kamp koja desetljećima slovi za jednu od najboljih ljetnih mikro destinacija u Splitu i okolici.

Do sada su već prikazana dva filma - 'Wish' i 'Veliko putovanje', a danas je na rasporedu kultni 'Aladdin'.

Voditelj Kampa Stobreč Split, Ivica Tafra, kaže kako su prve dvije projekcije izazvale veliki interes roditelja i djece, ali i gostiju.

'Naš Open-Air Cinema nije komercijalan projekt i to je smisao ove priče. Željeli smo roditeljima i mladima ponuditi jedno novo i što je još važnije besplatno korisničko iskustvo u ljetnim mjesecima. Atmosfera koju smo pritom realizirali je čarobna. Vedro ljetno nebo, zvuk cvrčaka, miris mora i sjena borova idealan su recept za obiteljski izlazak i zabavu, a osim toga potrudili smo se da svi naši naslovi budu globalni hitovi među kojima ima novih crtića, a ima i klasika s Disney potpisom. Reakcije koje smo dobili dosad su sjajne i to nas veseli', izjavio je Tafra.

U nastavku donosimo i raspored idućih projekcija koje će se prikazivati četvrtkom izuzev dvije koje će se prikazati ponedjeljkom:

11. srpnja, četvrtak - Asterix i tajna čarobnog napitka

18. srpnja, četvrtak - Smisao života jednog psa

15. srpnja, četvrtak - Raya i posljednji zmaj

1. kolovoza, četvrtak - Čudesan svijet

8. kolovoza, četvrtak - Vrapčić Richard 2

12. kolovoza, ponedjeljak - Frka

15. kolovoza, četvrtak - Elemental

19. kolovoza, ponedjeljak - Nesavršeni Robot Ron

22. kolovoza, četvrtak - Putovanje jednog psa

29. kolovoza, četvrtak - Špijunaža i kamuflaža

5. rujna, četvrtak - Kralj lavova

12. rujna, četvrtak - Duša

Vaša reakcija na temu