Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRAGEDIJA U DICMU: U prometnoj nesreći poginule dvije sestre, jedna je jučer imala rođendan

TRAGEDIJA U DICMU: U prometnoj nesreći poginule dvije sestre, jedna je jučer imala rođendan

Mercedes je naletio na Škodu koja se uključivala u promet na cestu Split-Sinj

U teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila sinoć 45 minuta nakon ponoći u Dicmu, poginule su dvije sestre u dobi od 21 i 25 godina. Jednoj je jučer bio rođendan.

Djevojke su bile u Škodi Octaviji koja se uključivala u promet na cestu Split-Sinj. Na njih je Mercedesom naletio 19-godišnjak. Pokušao je izbjeći sraz za Škodom, ali bez uspjeha.

Sudar je bio silovit, Škoda se zarotirala, a motor je izbačen van vozila.

Policija je brzo došla na mjesto događaja jer je dva kilometra dalje bio punkt s patrolom u kontroli prometa. Nažalost, djevojkama nije bilo spasa.

Alkotestiranje vozača Mercedesa nije pokazalo da je vozio pod utjecajem alkohola, no to će se još provjeriti analizom krvi i urina.

Na mjestu događaja bili su i vatrogasci iz JVP-a Sinj i DVD-a Dicmo. Očevid su obavili zamjenik državnog odvjetnika i sudski vještak za promet.

Vaša reakcija na temu