Foto: Veljko Martinović UHIĆEN DIVLJAK Pijan Touaregom skrivio čak tri prometne u Kaštelima, zaustavio ga je rasvjetni stup

UHIĆEN DIVLJAK Pijan Touaregom skrivio čak tri prometne u Kaštelima, zaustavio ga je rasvjetni stup

U Gomilici je oborio vozača motocikla

Nedugo nakon jučerašnje prometne u Kaštel Gomilici policija je uhvatila 24-godišnjeg vozača koji je pobjegao s mjesta događaja, doznajemo u splitskoj policiji. 

Bio je pod utjecajem alkohola te je zadržan do otrježnjenja, a danas bi nad njim trebalo biti završeno kriminalističko istraživanje.

Najprije je. oko 20 sati, udario u ogradu i zid u Kaštel Kambelovcu, ali je nastavio vožnju. Ubrzo je na Jadranskoj magistrali u Kaštel Gomilici, oko 20.10 sati, skrivio drugu prometnu. Sudario se s motociklistom, kojeg je oborio, ali je nastavio vožnju i nije mu pružio pomoć. 

Na kraju je udario u rasvjetni stup u Ulici hrvatskih knezova u Gomilici, a budući da Touareg više nije bio u voznom stanju odlučio je pobjeći pješice. 

Ozlijeđenom vozaču motocikla je pružena pomoć liječnika zbog teških ozljeda te je pušten na kućnu njegu. Policija je najprije pronašla razbijeno vozilo, a ubrzo su uhitili i 24-godišnjaka.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(77791, "");
Pregledaj komentare