Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Uhićen ruski oligarh Viktor Medvedčuk, jahta mu je usidrena u Trogiru
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Uhićen ruski oligarh Viktor Medvedčuk, jahta mu je usidrena u Trogiru

Do danas se nije znalo gdje je čelnik najveće oporbene stranke u Ukrajini

Ukrajinci su uhitili ruskog oligarha Viktora Medvedčuka, najbližeg saveznika Vladimira Putina u Ukrajini. Na svom službenom Telegram računu, Volodimir Zelenski je objavio sliku Medvedčuka u lisicama.

Medvedčuk je čelnik najveće oporbene stranke u Ukrajini. U ožujku je ta stranka bila jedna od nekoliko koje je Zelenski suspendirao zbog povezanosti s Rusijom. Ukrajinske vlasti stavile su Medvedčuka u kućni pritvor, ali on je pobjegao tri dana nakon što je Rusija napala Ukrajinu 24. veljače. Do današnje objave nije se znalo gdje se nalazi, prenosi Večernji list.

Inače, njegova megajahta Royal Romance koja se nalazila u riječkoj luci blokirana je nakon ruske invazije na Ukrajinu. Krajem ožujka dobila je dozvolu da napusti Rijeku i krene prema Trogiru gdje je sada usidrena, pisao je Novi list

Vaša reakcija na temu