Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay UHVAĆEN LOPOV Provaljivao po kafićima i trgovinama u Splitu, šteta je 17.000 kuna

UHVAĆEN LOPOV Provaljivao po kafićima i trgovinama u Splitu, šteta je 17.000 kuna

Policija je prijavila 37-godišnjaka

Zbog sumnje da je na području Splita, od 20. do 25. listopada počinio ukupno 11 provala, uhitila 37-godišnjaka. Tri su ostale u pokušaju. 

Policajci su nakon prijave počeli intenzivno kriminalističko istraživanje i poduzetim radnjama ubrzo utvrdili identitet počinitelja, te osobu uhitili i priveli na kriminalističko istraživanje.

- Utvrđena je sumnja da je 20.,24./25. i 25. listopada 2021. u Splitu provalio u više trgovina i ugostiteljskih objekata kojom prilikom je otuđio novac, alkoholna pića i računalnu opremu. Ukupno počinjena materijalna šteta se cijeni na oko 17 tisuća kuna, te je protiv njega podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu - poručuju iz policije.

Vaša reakcija na temu