Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Uhvaćen muškarac koji je nakon molitve na Peristilu prijetio aktivistici

Uhvaćen muškarac koji je nakon molitve na Peristilu prijetio aktivistici

Osumnjičen je 34-godišnjak

Splitska policija je pronašla muškarca koji je 6. svibnja na Peristilu prijetio ženi. Bila je to prva subota u mjesecu kada se u hrvatskim gradovima okupljaju molitelji. 

Oštećena aktivistica je prijavila kako su joj nakon molitve prišla dva muškarca i zaprijetila joj smrću. Ona je njihove prijetnje shvatila ozbiljno te ih je prijavila policiji. 

'Policijski službenici Prve policijske postaje Split dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim muškarcem za kojeg je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je 06. svibnja 2023.godine u jutarnjim satima u centru Splita, na Peristilu uputio prijetnje oštećenoj ženskoj osobi. 

Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djela Prijetnja iz čl. 139 Kaznenog zakona Republike Hrvatske, te će protiv njega nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu biti podneseno posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave', odgovorili su nam iz splitske policije. 

Vaša reakcija na temu