Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay UMRO MUŠKARAC: Na dubrovačkom području 31 novozaraženi koronom

UMRO MUŠKARAC: Na dubrovačkom području 31 novozaraženi koronom

Dvoje ljudi je na respiratoru, obrađeo 740 uzoraka

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježen je 31 novi slučaj zaraze koronavirusom. Radi se o 17 osoba iz Dubrovnika, tri iz Konavala, Metkovića i Župe dubrovačke, dvije iz Slivnog te jednoj iz Korčule, Stona i Vele Luke. 

Preminula je jedna muška osoba iz Metkovića (rođ. 1956.).

Izliječena je 41 osoba: 14 iz Dubrovnika, 11 iz Župe dubrovačke, tri iz Dubrovačkog primorja i Ploča, dvije iz Konavala i Stona te jedna iz Blata, Korčule, Kule Norinske, Lumbarde, Trpnja i s Lastova. U posljednja 24 sata obrađeno je 740 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 137 543 uzorka. U OB Dubrovnik hospitalizirano je 14 osoba pozitivnih na koronavirus. Dva pacijenta zahtijevaju intenzivnu skrb i nalaze se na respiratoru.

U samoizolaciji su 893 osobe, a u posljednja 24 sata zabilježena su dva slučaja kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 947 slučajeva kršenja samoizolacije.

Vaša reakcija na temu