Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UVODI SE RED Zračna luka propisala cijenu prijevoza, do Splita iznosi 380 kuna!

UVODI SE RED Zračna luka propisala cijenu prijevoza, do Splita iznosi 380 kuna!

Na Resniku postavljen cjenik taksi usluga

Nakon što su uveli koncesije za taksi prijevoznike, splitska zračna luka propisala je i cijenu usluge taksi prijevoza. Tabla s cjenikom je postavljena uz putokaz za taksi stajalište i informira goste o cijeni prijevoza za nekoliko odredišta. 

Vožnja do Trogira je 150 kuna, do okolnih marina 220 kuna, do Omiša 600, a do Šibenika 680 kuna. Za Split je naveden raspon od 330 do 380 kuna. Kombi vožnje skuplje su za 30 posto. 

Cijene se čine korektne i zasigurno će pomoći da se gosti ne osjete zakinutim. Neki dan smo objavili račun za vožnju od trajektne luke u Splitu do zračne luke. Za 26 kilometara izdan je račun od čak 957 kuna. Gotovo trostruko od tarife koja je oglašena na Resniku. 

Milivoj Topić, predsjednik Ceha prijevoznika pri Udruženju obrtnika Splita, smatra kako je ovo korak u pravom smjeru. 

'Cjenik je zračna luka donijela u suradnji s Udruženjem obrtnika Grada Kaštela. I mi gledamo da u dogledno vrijeme napravimo nešto slično u Splitu po uzoru na Dubrovnik, Novalju i Pulu kako bi se izbjegle neugodne situacije i manipulacije', kaže Topić.

Vaša reakcija na temu