Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Užas u centru Stobreča: Doberman bez nadzora rastrgao šnaucera pred šokiranom vlasnicom

Užas u centru Stobreča: Doberman bez nadzora rastrgao šnaucera pred šokiranom vlasnicom

Incident se dogodio oko 11.40 sati

Splitska policija zaprimila je danas oko 11.40 dojavu kako je u parku u Stobreču psa usmrtio drugi pas. Policijski službenici izašli su na mjesto događaja i utvrdili identitet osobe koja je bez nadzora držala psa koji je usmrtio drugog psa te protiv njega slijedi podnošenje obveznog prekršajnog naloga zbog prekršaja opisanog u članku 30. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, potvrdili su Dalmatinskom portalu u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj. O događaju su izvijestili su veterinarsku inspekciju, a djelatnici tvrtke As-Eko preuzeli su uginulog psa. 

Kako doznajemo, sve se odigralo u samom centru Stobreča na Putu svetog Lovre. Doberman je navodno pobjegao vlasniku iz dvorišta i napao šnaucera kojeg je šetala vlasnica. 

Dalmatinskom portalu javio se čitatelj koji tvrdi da se sve odigralo u parku u kojem postoji tabla zabrane za pse. Žali se na vlasnike pasa, ali i komunalne redare koji, smatra on, premalo posvećuju pažnje tom području. 

'Pitam se što bi se dogodilo da je na mjestu psa bilo nečije dijete koje se tu igra?', zabrinut je.

Za prekršaj članka 30. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira predviđena je kazna u rasponu od 50 do 200 DEM u protuvrijednosti domaće valute.

Vaša reakcija na temu