Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović UŽAS U IMOTSKOM Oca i susjeda napao nožem. Ozlijedio i jednu ženu

UŽAS U IMOTSKOM Oca i susjeda napao nožem. Ozlijedio i jednu ženu

Ozlijeđeni su u teškom stanju prebačeni u KBC Split

22.44 sati - O napadu u Imotskom oglasila se i Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

'Večeras oko 20 sati u Imotskom, u kući i ispred, mlađi muškarac je nožem napao i ozlijedio dvojicu muškaraca i jednu žensku osobu nakon čega je pobjegao. Odmah po dojavi policijski službenici su poduzeli mjere traganja i oko 21 sat pronašli muškarca koji se dovodi u vezu s događajem te su ga uhitili i priveli u službene prostorije policije.

Dvojica ozlijeđenih muškaraca su kolima Hitne medicinske pomoći prevezeni u KB Split gdje im se pruža liječnička pomoć. 

Obaviješten je dežurni zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Splitu koji izlazi na mjesto događaja te slijedi obavljanje očevida', stoji u priopćenju.

Ranije objavljeno

U Imotskom je večeras policija hvatala mladića koji je oko 20 sati napao oca i susjeda nožem i zadao im ozbiljne rane. U teškom stanju prebačeni su u KBC Split.

Policija je mladića pronašla oko 21 sat i uhitila. Kako neslužbeno doznajemo, već se psihijatrijski liječio.

Vaša reakcija na temu