Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UŽAS U KAŠTELIMA Zbog parkinga izrešetao HGSS-ovca pa onda sa dvije sjekire napao čovjeka koji mu je pomagao

UŽAS U KAŠTELIMA Zbog parkinga izrešetao HGSS-ovca pa onda sa dvije sjekire napao čovjeka koji mu je pomagao

Građani su svladali agresivnog divljaka

Na društvenim mrežama dijeli se snimka užasa koji se večeras dogodio u Kaštelima. Muškarac od ranije poznat policiji po kaznenim djelima s elementima nasilja iz pištolja je s tri metka pogodio Krunu B., dugogodišnjeg pripadnika HGSS-a, i to zbog parkinga. Taj dio nije snimljen, ali jest ono što se potom događalo.

Dok je muškarac držao teško ranjenog Krunu B., s leđa ga je napao agresivni divljak. Uz psovke ga je svom snagom udario sjekirom po glavi! Imao je u ruci još jednu. 

Unatoč snažnom udarcu, muškarac se digao i suprotstavio napadaču. Priskočili su i drugi, izbili mu sjekire iz ruke i svladali ga. Zadržali su ga do dolaska policije.

Uhićeni je i prije 21 godinu bio priveden jer je nožem u leđa i u trbuh ubo 18-godišnjaka. Djelo je priznao te je pušten nakon ispitivanja. Tvrdio je tada da ga je uzrujalo što je mladić mokrio po zidu njegove kuće. U pretrazi stana pronašli su mu pušku M-48, punjenje za ručni bacač i tromblonsku minu.

Vaša reakcija na temu