Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com UŽAS U SPLITU Muškarac šipkom udario mlađu ženu i natjerao je na seks

UŽAS U SPLITU Muškarac šipkom udario mlađu ženu i natjerao je na seks

Policija poziva očevice da im se jave

Splitska policija je izvijestila kako su danas zaprimili prijavu kako je na području  Splita za sada nepoznati muškarac šipkom je udario mlađu žensku osobu,  nakon čega ju je prisilio na radnju izjednačenu sa spolnim odnošajem.

Oštećenoj je pružena liječnička pomoć u bolnici, zadobila je tešku tjelesnu ozljedu - frakturu zapešća  na ruci i lakšu ozljedu na glavi te je otpuštena  iz bolnice.

Kako doznajemo, napao ju je na ulici na na Kmanu oko 2 sata ujutro.

'Na mjestu događaja obavljen je očevid, obaviješteno je Županijsko državno odvjetništvo u Splitu i provodi se intenzivno kriminalističko istraživanje i traganje za počiniteljem. Osobe koje eventualno raspolažu s informacijama vezano uz ovaj događaj  pozivamo da dođu u najbližu policijsku postaju ili nazovu policiju na broj 192 kako bi policijski službenici mogli s njima obaviti razgovor', izvijestila je policija.

Zaključili su kako u cilju zaštite žrtve ne mogu u ovom trenutku pružiti više informacija vezano uz opisani događaj.

Vaša reakcija na temu