Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović VAMPIRICA SE NIJE POJAVILA NA SUDU Tužilaštvo traži da je strpaju u zatvor, hoće li policija doći po nju u šou Zadruga?

VAMPIRICA SE NIJE POJAVILA NA SUDU Tužilaštvo traži da je strpaju u zatvor, hoće li policija doći po nju u šou Zadruga?

Olja Einfalt Mihovilović u Splitu ima optužnicu za gospodarski kriminal

Kao što je bilo očekivano, Olja Einfalt Mihovilović, vlasnica propalog Skandala, nije se pojavila danas u Splitu u sudnici sutkinje Ivone Rupić

Žena optužena za gospodarski kriminal i štetu od 17,5 milijuna kuna prijavila se za novu sezonu reality showa Zadruga koji se snima u Beogradu i unatoč tome što je bilo nekakvih najava da će doći na raspravu, to se ipak nije dogodilo. 

Branitelj Željko Lubina predložio je pismeno da se suđenje odgodi, no uredujuća tužiteljica zatražila je da se Einfalt Mihovilović odredi istražni zatvor kako bi se osigurala njezina nazočnost na raspravi. 

O tome će još ovaj tjedan odlučiti izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Splitu. Ako pritvor odrede, izvjesno je raspisivanje međunarodne tjeralice. Hoće li policija po vampiricu Olju doći u studio u kojem se snima Zadruga?

Vaša reakcija na temu