Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Vatrogasci spašavali galeba iz svjetlarnika zgrade u Splitu

Vatrogasci spašavali galeba iz svjetlarnika zgrade u Splitu

Nekoliko intervencija od jučer

Iz Županijskog vatrogasnog operativnog centra Split izvijestili su o nekoliko intervencija na području Splitsko-dalmatinske županije od jučer u 6 sati do danas u isto vrijeme. 

Intervencije JVP-a Split

U 9.45 sati odjurili su u rodilište KBC-a Split. Ondje su skidali prsten s ruke.

Vatrogasci su od 15.15 sati osiguravali nogometnu utakmicu na Poljudu.

Noćas u 00.51 stigla je dojava s Pujanki 28. Vatrogasci su pozvani na tehničku intervenciju otvaranja stana.

Intervencije DVD-a Split

Dva vatrogasca DVD-a Slatine s jednim su vozilom intervenirala na području Miševca. U 13.48 sati stigla je dojava o potrebi hvatanja zmije.

U 14.06 sati na intervenciju su izišla tri vatrogasca DVD-a Split s jednim vozilom. Spašavali su galeba iz svjetlarnika zgrade na adresi Klarina 12.

Ostale intervencije na području županije

U 13.41 sati stigla je dojava o požaru trave i niskog raslinja na površini od 50-ak metara kvadratnih u Kaštel Novom (Rudine). Ugasila su ga u 14.03 dva vatrogasca DVD-a Kaštela s jednim vozilom.

Vaša reakcija na temu