Vice Mihanović izabran za predsjednika HDZ-a Split: 'Cilj nam je grad napraviti istinskom mediteranskom metropolom'

Vice Mihanović izabran za predsjednika HDZ-a Split: 'Cilj nam je grad napraviti istinskom mediteranskom metropolom'

'Već sutra krećemo s prvim aktivnostima kako bismo iznjedrili adekvatna komunalna rješenja za grad Split te od njega napravili istinsku mediteransku metropolu'

Novi predsjednik HDZ-a Split Vice Mihanović na Facebooku se zahvalio stranačkih kolegicama i kolegama koji su izašli na unutarstranačke izbore, kao i svim članovima biračkih odbora na angažmanu i odgovornosti u, kako je naveo, provedbi specifičnog izbornog procesa zbog COVID okolnosti.

Vice Mihanović nije imao protukandidata. Za potpredsjednike su očekivano izabrani Stipe Čogelja, Ivica Kusić i Domagoj Maroević, dok četvrti kandidat, šef spinutskog HDZ-a Andrija Čaljkušić nije dobio dovoljan broj glasova.

- Čestitam izabranim kolegama potpredsjednicima i od srca zahvala svima koji su nam dali povjerenje. Također, zahvaljujem i prethodnom stranačkom vodstvu na uloženom trudu i energiji proteklih godina.

Današnji odaziv pokazuje da ljude itekako zanima smjer kojim će stranka krenuti, ali što je važnije pokazuje da oni žele u tome biti i aktivni sudionici, što me izrazito veseli.

Iskazano povjerenje obvezuje moj tim i mene na ono što smo komunicirali kroz naše predstavljanje, a to su poruke jedinstva, terenskog rada te apsolutne dostupnosti ljudima. Zato se kao ljudi dokazani u svojim sredinama i profesijama nastavljamo truditi i raditi u novim stranačkim ulogama. Smatram da sam kroz kotar Mejaši stekao dragocjeno iskustvo u rješavanju problema naših građana, kao i kolege potpredsjednici u svojim kotarevima te ćemo sličan pristup primijeniti i sutra kroz stranački rad.

Današnji rezultati govore da i naše članstvo takav pristup vidi kao ispravan, stoga naglasak u budućnosti stavljamo na temeljne ogranke i unutarstranački dijalog, kako bismo kroz različita mišljenja došli do pravih rješenja za probleme koji muče naše stanovnike od najnižih ka višim razinama.

Međutim kada je riječ o smjeru u kojem stranka ide tu nam je potrebno jedinstvo jer je HDZ pokazao da pobjeđuje kada je jedinstven, stoga ćemo dati na važnosti svakom članu i biti otvoreni za svaki prijedlog.

Zato vremena za slavlje nema nego ohrabreni novim legitimitetom i potporom krećemo u pripremu infrastrukture za predstojeće izazove. Već sutra krećemo s prvim aktivnostima kako bismo iznjedrili adekvatna komunalna rješenja za grad Split te od njega napravili istinsku mediteransku metropolu! - poručio je Vice Mihanović. 


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(81030, "");
Pregledaj komentare