Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dean Bubić VIDEO Branitelj sutkinje Šupe: Zatražila je umirovljenje

VIDEO Branitelj sutkinje Šupe: Zatražila je umirovljenje

Aktivno je iznosila obranu i negirala sve što joj se stavlja na teret. Riječ je o zemljištu na Murteru

Branitelj sutkinje Maje Šupe, odvjetnik Krešimir Škarica potvrdio je kako je njegova branjenica sve što joj se stavlja na teret zanijekala te da je aktivno iznosila svoju obranu. Odvjetnik očekuje kako će USKOK zatražiti istražni zatvor, a odluka o tome će se znati iza 18 sati, za kada je sazvano ročište na Županijskom sudu u Splitu.

'Sutkinja nije suspendirana, mi nismo zaprimili nikakvu odluku. Ona je još mjesec dana prije ovog postupka podnijela zahtjev za umirovljene. To nema veze s ovim postupkom. Njezino zdravlje je već dulje narušeno. Ona u cijelosti negira što joj se stavlja na teret jer taj konstrukt je vrlo problematičan', kazao je Škarica koji je potvrdio kako je riječ o spornom zemljištu na Murteru. 

Dodao je i kako nije jasno zbog čega je do ovoga došlo nakon 10 godina.

'Presudu prvog stupnja potvrdilo je troje najboljih sudaca Županijskog suda u Šibeniku. Nema govora da bi bilo tko pogodovao u njezinom odlučivanju. Ta je presuda čista kao suza', zaključio je Škarica.

Vaša reakcija na temu