Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Čovjek koji je srušio spomenik Radi Končaru: 'Nemam protiv njega i obitelji ništa, ali ne volim partizane, komuniste i Srbe'

VIDEO Čovjek koji je srušio spomenik Radi Končaru: 'Nemam protiv njega i obitelji ništa, ali ne volim partizane, komuniste i Srbe'

'Šeta sam, malo se popilo rakije i viskija, onda vidite svašta', kaže Imoćanin Ante Ljubičić

Ante Ljubičić jučer je srušio spomenik Radi Končaru u Splitu, a danas je završio na operacijskom stolu. Ljuljao je Ante Končara tamo-amo i u kritičnom trenutku noga mu se našla pod teškom bistom. Nije mu, kaže, bilo lako. 

'Vika sam, ljudi su došli u pomoć. Hitna je bila i bili su još neki. Nije se bista mogla dignut s mene, to je užasno teško', kazao nam je Ante s kojim smo popričali koji sat nakon operacije u bolničkoj sobi KBC-a Split. 

'Šeta sam, malo se popilo rakije i viskija, onda vidite svašta. Liječim se od PTSP-a, nekada znam vidit svašta', kaže Ante, inače iz Runovića kod Imotskog. 

Pitali smo ga kako se uopće u rani jutarnji sat odlučio rušiti Radu Končara. 

'Popio sam, malo sam se naslonio i onda se on već počeo malo ljuljati. I ja skupa s njim', priča Ante. 

Protiv Rade Končara, tvrdi, nema ništa. 

'Ma ni ne poznajem čovika. Možda je bio odličan. Osobno protiv njega i obitelji nemam ništa, ali ne volim komuniste, partizane i Srbe. Narodne heroje isto ne volim. Nikada to nisam volio', kaže Ante. 

Vaša reakcija na temu