Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / Twitter VIDEO Dirljiva objava policije posvećena 26-godišnjakinji koja je pala s dubrovačkih zidina

VIDEO Dirljiva objava policije posvećena 26-godišnjakinji koja je pala s dubrovačkih zidina

Na intenzivnoj je njezi do daljnjega, obitelj prikuplja pola milijuna dolara za liječenje

Australska policija podijelila je na društvenim mrežama dirljivu snimku na kojoj odaju počast 26-godišnjoj Elli Cutler, policajki koja je pretrpjela teške ozljede 26. kolovoza, kada je pala s 10 metara visokog zida u Dubrovniku, a koja je zbrinuta u dubrovačkoj bolnici. 

Snimka od 40 sekundi kompilacija je njenih snimki i fotografija, uključujući one snimljene u bolnici. U opisu objave stoji kako je Ella u njihovim mislima i srcima te zahvaljuju zajednici na podršci u ovim teškim trenucima. Također su stavili i poveznicu na online prikupljanje sredstava koje je njen brat Joshua pokrenuo u ponedjeljak.

Njezina obitelj u Perthu, naime, pokušava prikupiti pola milijuna australskih dolara koji bi pokrili medicinske troškove i troškove povratka u Australiju. Mlada detektivka probuđena je iz inducirane kome, no ostat će na intenzivnoj njezi do daljnjega. 

'Možemo samo zamisliti koliko bi bila uplašena da zna puni opseg svojih ozljeda, ali ne možemo uopće prenijeti koliko smo uplašeni i koliko je važno da se vrati kući', napisao je Joshua u GoFundMe kampanji. 

U trenutku pisanja prikupljeno je nešto više od 488 tisuća od ciljanih 500 tisuća australskih dolara.

'Nisam osobno upoznao Ellu, ali svi kažu da je izvanredna policijska službenica i potpuno posvećena služenju zajednici u kojoj radi. I mislim da je stvarno dirljivo što i policija i članovi zajednice stoje iza ovog nastojanja da se vrati kući', rekao je inspektor Geoff DeSanges, prenosi Jutarnji list.

Vaša reakcija na temu