Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Novi skeč Nezavisne liste iz Segeta o nepostojanju javne rasvjete

VIDEO Novi skeč Nezavisne liste iz Segeta o nepostojanju javne rasvjete

'Mandat Ive Sorića povijest će zapamtiti, između ostalog, kao mandat prepun afera, nesposobnosti i pogodovanja'

U najnovijem skeču, Nezavisna lista - Vrime je! ukazuje na problematiku nepostojanja rasvjete u Ulici kneza Domagoja u Segetu Donjem. Peta općina po noćenjima u Splitsko-dalmatinskoj županiji nema osnovnu infrastrukturu.

'Mandat Ive Sorića povijest će zapamtiti, između ostalog, kao mandat prepun afera, nesposobnosti i pogodovanja. Doduše, njegov mandat bit će obilježen i po tome što su gore spomenutu ulicu u Segetu Donjem posjetila i dva viteza iz srednjeg vijeka.

Iako su u početku bili osupnuti činjenicom da u 21. stoljeću postoji ulica bez rasvjete, puno toga im je bilo jasnije kad su im mještani objasnili da je uzrok tome višedesetljetna vladavina HDZ-a. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu!', poručuju iz Nezavisne liste.


Vaša reakcija na temu