Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Pogledajte kako su na gradilištu Small Malla uklonili veliku pelegrinku

VIDEO Pogledajte kako su na gradilištu Small Malla uklonili veliku pelegrinku

Splićani u šoku, bez milosti srušeno je jedno od najvećih stabala u gradu

Na gradilištu budućeg centra Small Mall 'platilo' je prvo stablo. Kotarski vijećnik Branimir Urlić objavio je kako je uklonjena pelegrinka. Radi se o jednom od najvećih i najstarijih stabala u gradu.

'Nema više pelegrinke, prvu su je riješili, investitor za poželit', napisao je na Facebooku.


Početak gradnje poslovnog kompleksa na Manušu izazvao je niz kontroverzi u Splitu, zbog čega se u petak održava sjednica Gradskog vijeća na tu temu.


Građani koji su snimili video uklanjanja stabla kažu nam da su zvali policiju, inspekciju i komunalce. Rekli su nam kako su se komunalni redari pojavili, no pitanje je što u datim okolnostima mogu konkretno napraviti.

U Policijskoj upravi su nam potvrdili da su dobili poziv građana zbog uklanjanja pelegrinke. Policijski službenici su došli na gradilište, ali nisu utvrdili da ima ikakvih elemenata za policijsko postupanje.

Vaša reakcija na temu