Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dino Perišić VIDEO Policija i dalje traga za bjeguncem, viđaju ga na sve strane

VIDEO Policija i dalje traga za bjeguncem, viđaju ga na sve strane

Pretražena je čak i splitska bolnica

I dalje traje velika potraga za 29-godišnjim Ivanom Božićem, osumnjičenim da je sinoć automobilom udario policijskog vježbenika i teško ga ozlijedio.

Nakon što su objavili fotografiju i podatke o osumnjičenom, policija dobiva veliki broj dojava. Sve se provjeravaju. Ništa se ne prepušta slučaju. Potraga ima najviši prioritet.

Izlazi iz Splita i okolice potpuno su pod nadzorom, sve se kontrolira pa je došlo do velikih gužvi. Pretpostavlja se da je osumnjičeni i dalje na splitskom području.

Popodne je stigla i dojava da je viđen u splitskoj bolnici pa su u KBC upućene značajne snage. Pretražili su objekte, ali osumnjičeni nije pronađen.

Božić je inače od ranije poznat po krađama, na Općinskom sudu u Splitu u tijeku su tri kaznena postupka zbog krađi i teških krađi.

Policajac ga je sinoć pokušao zaustaviti u Ulici Domovinskog rata primijetivši da krivuda. No, nije se zaustavio, već je udario policajca koji je od siline udarca preletio 12 metara i pao na asfalt i policijsko vozilo. Slomio je šest rebara i ima teške i po život opasne ozljede.

Pretpostavlja se da je vozač Golfa odmaglio jer je bio pod utjecajem droge ili alkohola. Božić, sada vjerojatno svjestan svega što je napravio, oklijeva s predajom. Kako vrijeme prolazi, sve će biti teže utvrditi u kakvom je stanju vozio automobil kada je udario policajca.

Vaša reakcija na temu