Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: SAM JE KRIV Trajekt Tin Ujević rampom 'poklopio' taksi vozilo

VIDEO: SAM JE KRIV Trajekt Tin Ujević rampom 'poklopio' taksi vozilo

Šteta je značajna

Kad krenu bizarne situacije u trajektnim lukama, znamo da je sezona u punom jeku. 

U Supetru se nije lijepo proveo taksist koji je svoj automobil ostavio uz sami rub obale, taman kraj pristaništa trajekta Tin Ujević koji plovi iz Splita za Supetar.

Prilikom spuštanja, rampa trajekta je zakačila nepropisno parkirano taksi vozilo. Snimka koja kruži internetom prikazuje situaciju spuštanja rampe i trenutak udara o Škodu splitskih registarskih oznaka.

- Taksi vozilo je bilo nepropisno parkirano na dijelu obale koji služi isključivo za pristajanje trajekata. Rješavanje navedenog slučaja ide dalje propisanim pravnim procedurama - rekla je Jelena Ivulić, koordinatorica Jadrolinije za splitsko plovno područje. 

Šteta je značajna, a Jadrolinija sigurno neće platiti popravak.

Vaša reakcija na temu