Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Voditelj kirurške ekipe KBC-a Split o upucanom u Trogiru: 'Ozljede su teške, ali nije u ovom trenutku izravno životno ugrožen'

Voditelj kirurške ekipe KBC-a Split o upucanom u Trogiru: 'Ozljede su teške, ali nije u ovom trenutku izravno životno ugrožen'

Smješten je u Jedinicu intenzivnog liječenja

Dr. Joško Juričić, voditelj dežurne kirurške službe KBC-a Split, izvijestio je o stanju muškaraca koji je danas ranjen hicima iz vatrenog oružja u glavu i vrat. 

'U 12.30 zaprimili smo osobu s prostrjelnim ozljedama. Na Hitnom kirurškom su obavljene dijagnostičke i početne terapijske mjere, na daljnje liječenje je primljen u Jedinicu intenzivnog liječenja.

Za sada je stabilno. Ozljede su teške, u ovom trenutku nije izravno životno ugrožen, ali to još nije garancija da se u međuvremenu neće nešto dogoditi', kazao je.


Vaša reakcija na temu