Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: ŠibenikIN Vozaču BMW-a koji je skrivio sudar četiri auta kod Šibenika određen istražni zatvor

Vozaču BMW-a koji je skrivio sudar četiri auta kod Šibenika određen istražni zatvor

Najteže je ozlijeđena djevojčica koja je bila putnica u jednom automobilu

Sudac istrage Županijskog suda u Šibeniku odredio je istražni zatvor 63-godišnjem vozaču BMW-a koji je 14. studenog skrivio prometnu nesreću. Sudar četiri automobila dogodio se na Jadranskoj magistrali oko 14.50 sati, a ozljede opasne po život je zadobila djevojčica. 

- Postoji osnovana sumnja da je 63-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke BMW, nije brzinu kretanja automobila prilagodio činjenici da mu predstoji savladavanje zavoja u desno, pa je neprilagođenom brzinom ušao u zavoj i izgubio kontrolu nad automobilom. Osnovano se sumnja da je prešao na prometni trak namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog smjera i prednjom lijevom bočnom stranom svog automobila udario u lijevu bočnu stranu osobnog automobila marke Opel koji je uslijed udara i zanošenja prešao na južnu prometnu traku i udario u prednju stranu osobnog automobila marke Kia - poručili su iz DORH-a.

BMW se nakon sudara nastavio nekontrolirano kretati po sjevernoj prometnoj traci gdje je udario u prednju lijevu bočnu stranu Renaulta koji je od siline udarca odbačen dijelom izvan kolnika. U prometnoj nesreći su tri osobe ozlijeđene, a najteže djevojčica iz Renaulta. 

Sudac istrage Županijskoga suda odredio je 63-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela u trajanju od mjesec dana

Vaša reakcija na temu