Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU ŠK Vozio motocikl bez vozačke i bez kacige, koristio mobitel za vrijeme vožnje

Vozio motocikl bez vozačke i bez kacige, koristio mobitel za vrijeme vožnje

Zaustavljen u Okrugu Gornjem

Jučer, 21. kolovoza 2024., oko 11 sati na području Okruga Gornjeg policijski službenici zaustavili su 31-godišnjaka za kojeg je utvrđeno da upravlja motorom prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita, bez zaštitne kacige. Tijekom vožnje koristio je mobitel, nije imao ni prometnu dozvolu.

Doveden je u službene prostorije, uhićen i nakon dovršenog istraživanja uz optužni prijedlog odveden na općinski prekršajni sud. U optužnom prijedlogu policija je tražila od suda da se okrivljeniku odredi zadržavanje zbog opasnosti od ponavljanja djela obzirom da je 31-godišnjak do sada dva puta prekršajno sankcioniran zbog vožnje prije stjecanja prava na upravljanje. 

Sud nije uvažio prijedlog policije da se odredi zadržavanje i nakon saslušanja pustio ga je na slobodu, izvijestili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Vaša reakcija na temu