Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Vozio pijan i bez pojasa, mora platiti 1370,36 eura

Vozio pijan i bez pojasa, mora platiti 1370,36 eura

Smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja alkohola

Noćas, 8. rujna u 2.20 sati u Šibeniku policijski službenici Postaje prometne policije Šibenik su prilikom redovne kontrole prometa zaustavili 33-godišnjeg državljanina Srbije, koji je upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka bez sigurnosnog pojasa.

Vozaču je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 2,18 g/kg, nakon čega je uhićen i je i smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja alkohola.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv 33-godišnjaka će biti podnesen prekršajni nalog na iznos od 1370,36 eura.

Vaša reakcija na temu