Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Vozio sa skoro dva promila, evo kakvu je kaznu dobio

Vozio sa skoro dva promila, evo kakvu je kaznu dobio

Policija ga je zaustavila u 1 i pol u Podstrani

Na splitskom Općinskom prekršajnom sudu s novčanom kaznom od 1320 eura kažnjen je 34-godišnji Zijad M., državljanin BiH, kojeg je policija prošlo ljeto zaustavila na magistrali u Podstrani u 1 i pol ujutro. 

Ispostavilo se da je bio teško alkoholiziran. Kada je izašao iz Passata, napuhao je čak 1,86 promila. Sud mu je izrekao i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije imajući u vidu kako je vozeći s ovako visokom koncentracijom alkohola počinio teški prekršaj iz područja sigurnosti prometa na cestama koji predstavlja opasnost za sve sudionike u prometu i imovinu.

Okrivljeni je već osuđivan radi prometnih prekršaja, između ostalog i zbog izazivanja prometne nesreće pa mu se i to uzelo u obzir kod odluke o sankciji i određivanju zaštitne mjere. Sud ga je dva puta pozivao na raspravu, ali poziv nijednom nije predigao.

Vaša reakcija na temu