Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Vozio se od jednog do drugog trgovačkog centra i krao hranu, kozmetiku i alat

Vozio se od jednog do drugog trgovačkog centra i krao hranu, kozmetiku i alat

Policija je osumnjičila 38-godišnjaka

Policija iz Biograda je zbog više krađa osumnjičila 38-godišnjaka. Najprije se u petak navečer oko 18 sati vozilom dovezao u Sv. Filip i Jakov, gdje je iz trgovačkog centra ukrao razne kozmetičke artikle, a kada su ga djelatnici trgovine primijetili većinu artikala je vratio te pobjegao iz trgovine, dok je zadržao jednu kremu.

Potom se odvezao do trgovačkog centra u Biogradu, gdje je s polica ukrao punjač za mobitel za automobil, ruksak, 15 komada listova za kružnu pilu i drugi alat, ukupne vrijednosti oko 900 kuna. Nakon toga se vozilom odvezao do drugog trgovačkog centra u Biogradu, gdje su ga policijski službenici zatekli te doveli u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Kod njega su u vozilu pronađeni ukradeni predmeti, koji su vraćeni odgovornoj osobi trgovačkog društva. Osim toga, osumnjičen je i da je 19. rujna poslijepodne u Sv. Filip i Jakovu iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio preko 20 komada vakuumiranog pršuta i oko 2 kg sira čime je pričinio materijalnu štetu oko 1400 kuna.

Iz policije poručuju da su nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 38-godišnjaka državnom odvjetništvu podnijeli kaznenu prijavu.

Vaša reakcija na temu