Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com VRIJEME JE Udruga Franak organizira javnu tribinu u Splitu za sve korisnike kredita u 'švicarcima'

VRIJEME JE Udruga Franak organizira javnu tribinu u Splitu za sve korisnike kredita u 'švicarcima'

'Ne ostavljajte svoj novac bankama'

Udruga Franak organizira javne tribine u šest najvećih gradova Hrvatske, Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku, Varaždinu i Dubrovniku s ciljem informiranja građana temeljem zaštite kolektivnih interesa i prava potrošača korisnika kredita u valuti švicarski franak (CHF).

Pozivaju sve korisnike kredita u valuti švicarski franak da dođu na javnu Tribinu u Split i informiraju se o svemu što ih zanima o tzv. slučaju franak.

Iz Udruge Franak poručuju: 'Ne ostavljajte svoj novac bankama, 14. lipnja ove godine nastupa zastara vaših potraživanja, i zato se informirajte o svojim pravima i dođite na tribinu u Splitu koja će se održati 18. ožujka (ove subote) s početkom u 11 sati u prostoru Gradske knjižnice Marka Marulića, na adresi Ulica slobode 2 u Splitu.'


Vaša reakcija na temu