Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Maja Gijevski Vučković o otkazivanju predstave na Sustipanu: 'Stvarno mi je žao, ali ne mogu pomoći'

Vučković o otkazivanju predstave na Sustipanu: 'Stvarno mi je žao, ali ne mogu pomoći'

Večeras na 6. Split Blues Festivalu nastupaju grupe La Grange, The Jeff Jensen Band i Otprilike ovako

Zbog istovremenog održavanja Split Blues Festivala na Zvončacu, odgađa se večerašnja izvedba predstave 'Smij i suze starega Splita' na Sustipanu. Smeta glasna glazba...

- Znači, ipak je otkazana predstava? Čuo sam se jutros tri puta s intendantom Golovkom, ali ja nažalost ne mogu pomoći - prva je reakcija Steve Stivija Vučkovića, organizatora Split Blues Festivala.

On nam kaže da je njegov skup odavno prijavljen od 20 do 1, te da je nemoguće pomaknuti termin održavanja svirke. Večeras nastupaju grupe La Grange, The Jeff Jensen Band i Otprilike ovako.

- Dolazi nam i američka grupa, a stvarno mi je žao što je došlo do ovakve situacije... - dodao je Vučković, napomenuvši da je s Golovkom još jučer razgovarao jer je glumcima smetala buka tijekom probe na Sustipanu.

Vaša reakcija na temu