Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
WORK ROOMS Moderni hostel za radnike i studente otvoren na ulasku u Split
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

WORK ROOMS Moderni hostel za radnike i studente otvoren na ulasku u Split

Hostel se nalazi na skretanju za Žrnovnicu tik uz glavnu prometnicu i autobusnu stanicu

Upravo je otvoren 'Work Rooms', moderni smještaj namijenjen isključivo radnicima i studentima po principu odvojenih soba. Ovaj novouređeni hostel nalazi se na samom ulasku u Split, točnije na skretanju za Žrnovnicu tik uz glavnu prometnicu i autobusnu stanicu. Ukupno 65 ležajeva podijeljeno je na 19 trosobnih i četverosobnih soba, a svaka soba ima klima uređaj, besplatan pristup internetu, Smart TV te kontrolu ulaza putem šifre.

Fotogalerija: Work Rooms

Korisnicima hostela na raspolaganju je zajednički dnevni prostor, velika kuhinja te odvojene kupaonice za žene i muškarce. Hostel se nalazi u neposrednoj blizini dvije autobusne stanice, a vozačima su osigurana parking mjesta. Svakodnevno čišćenje soba i zajedničkih prostorija, tjedna promjena posteljine, zamjena potrošnog materijala u kupaonicama kao i troškovi svih režija uključeni su u cijenu smještaja. 


Za više informacija o cijenama i dostupnosti smještaja obratite se na broj telefona 095 9158 829, putem email adrese workroomspodstrana@gmail.com ili preko Facebooka ili Instagrama.

Vaša reakcija na temu