Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Brian Penny from Pixabay ZADAR: AI se educiraj

ZADAR: AI se educiraj

U utorak, 17. rujna

U Dvorani Sveučilišta u Zadru u utorak, 17. rujna s početkom u 17 sati održat će se edukacija 'AI se educiraj' koju organizira Hrvatska udruga za umjetnu inteligenciju (CroAI). Edukacija pruža uvid u etičnu primjenu umjetne inteligencije, s posebnim fokusom na obrazovni sektor.

Edukator je Ive Botunac, AI Research Scientist i doktorand, specijaliziran za primjenu umjetne inteligencije u stvarnom svijetu, predstavit će ključne aspekte AI-a i njegove primjene u obrazovanju.

Hrvatska udruga za umjetnu inteligenciju (CroAI) okuplja stručnjake i entuzijaste s ciljem promicanja pozitivnih promjena kroz AI. Edukacija se provodi u okviru Tematske sustavne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva u tematskom području 'Umjetna inteligencija i društveni razvoj'.

Vaša reakcija na temu