Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook ZAKAZANA NOVA DELOŽACIJA U SUPETRU Pred stari vatrogasni dom stižu dva vještaka, bravar i radnici za iznošenje stvari

ZAKAZANA NOVA DELOŽACIJA U SUPETRU Pred stari vatrogasni dom stižu dva vještaka, bravar i radnici za iznošenje stvari

Svpetrvs hoteli pokušavaju ući u posjed po pravomoćnoj presudi i rješenju o ovrsi

Za osam dana zakazana je nova provedba ovrhe kojom Svpetrvs hoteli po pravomoćnoj presudi i rješenju o ovrsi pokušavaju ući u posjed starog vatrogasnog doma i boćališta u Supetru. Neki dan zakazana ovrha je propala jer uredujući vještak geodet nije mogao temeljem raspoložive dokumentacije identificirati predmet ovrhe.

Na prijedlog Hrvoja Alajbega, odvjetnika Svpetrvs hotela, sud je za iduću deložaciju angažirao i vještaka građevinske struke kako bi olakšao posao kolegi geodetu. Sud je preporučio ovrhovoditelju da naruči bravara za izmjenu brava te radnike koji će iznijeti stvari vatrogasaca. 

Sud je pozvao vatrogasce da budu nazočni provedbi ovrhe koja će se provesti i bez njihove nazočnosti.

Vaša reakcija na temu