Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZAVRŠIO IZA REŠETAKA Željku Đekiću određen istražni zatvor zbog teških okolnosti djela

ZAVRŠIO IZA REŠETAKA Željku Đekiću određen istražni zatvor zbog teških okolnosti djela

Osumnjičen je za teško ubojstvo bivše partnerice

Sudac istrage splitskog Županijskog suda otpravio je na Bilice Željka Đekića, osumnjičenog za teško ubojstvo bivše partnerice Vesne P. Istražni zatvor određen je po prijedlogu zamjenice državnog odvjetnika kojoj je Đekić popodne priveden na ispitivanje nakon završetka kriminalističkog istraživanja. Pritvor u trajanju od mjesec dana određen je zbog osobito teških okolnosti počinjenog djela. 

Đekić je jučer oko 15 sati došao u trgovački centar Lidl na Poljičkoj i nožem napao ženu dok je slagala artikle na policu. Izbo ju je desetak puta vičući kako mu nije dala da vidi sina tri mjeseca. Svladali su ga zaštitar i kupci koji su priskočili u pomoć teško ranjenoj zaposlenici centra. Nažalost, nije joj bilo spasa. Umrla je u bolnici.

Vaša reakcija na temu