Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zbog obilne kiše zatvorene ceste na području Vrgorca, u prekidu trajektne i katamaranske linije

Zbog obilne kiše zatvorene ceste na području Vrgorca, u prekidu trajektne i katamaranske linije

Puše umjereno i jako jugo i jugozapadnjak

Zbog vremenskih uvjeta zatvorene su lokalne ceste na području Vrgorca, a u prekidu su i neke katamaranske i trajektne linije. 

Zbog vode na kolniku zatvorene su županijske ceste u mjestima Liska (ŽC6147) i Gornji Bitelić (ŽC6104) te lokalne ceste na području Vrgorca: Veliki Prolog-Draževitići (LC67209), Kotezi-Vina (LC67203) i Podprolog-Orah (LC67207), objavio je HAK.

Na Jadranu umjereno i jako jugo i jugozapadnjak, u okretanju na sjeverozapadnjak, navečer na sjevernom dijelu buru. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 0 do 5, na Jadranu između 9 i 14 °C.

Zbog vjetra u prekidu su trajektne linije: Ubli-Vela Luka-Split, Sumartin-Makarska, Sućuraj-Drvenik i Prapratno-Sobra; katamaranske linije: Dubrovnik-Šipanska Luka-Sobra, Ubli-Korčula-Dubrovnik, Vis-Split, Korčula-Hvar-Split, Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Jelsa-Bol-Split, Mali Lošinj-Cres-Rijeka, Novalja-Rab-Rijeka te brodske linije: Mali Lošinj-Unije-Susak, Dubrovnik-Koločep-Lopud-Suđurađ.

Vaša reakcija na temu