Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŽELITE LI RADITI? Posao čeka kuhare, inženjere, taksiste...

ŽELITE LI RADITI? Posao čeka kuhare, inženjere, taksiste...

Donosimo popis 10 firmi koje traže radnike

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Tempus Octo d.o.o. za usluge zapošljava glavnog kuhara/ Head Chefa (m/ž), pomoćnog kuhara/ slastičara (m/ž), kuhara/ grill majstora (m/ž), kuhara/ slastičara (m/ž), kuhara – rad s tavom (m/ž), pomoćnog radnika za pranje suđa (m/ž) i ostalo. Mjesto rada je otok Hvar. Potrebno je relevatno radno iskustvo. Za posao glavnog kuhara/ice nudi se plaća do 15.000 kuna. Pogledajte ostale poslove ovog poslodavca i prijavite se.

Vox Branko d.o.o. zapošljava servisera ugostiteljske opreme (m/ž), servisera rashladne opreme (m/ž) i prodajnog predstavnika (m/ž). Mjesto rada je Split. Rok prijave je 5.3. Prednost imaju osobe sa iskustvom u radu. Potrebno osnovno znanje engleskog i njemačkog jezika. Prijavite se putem linka.

Duga d.o.o. traži glavnog kuhara (m/ž), šankera (m/ž) i konobara (m/ž) u Baškoj Vodi. Rok prijave je 2.3. Osiguran je smještaj, hrana te ugodna radna atmosfera. Aplicirajte ovdje.

Joker fitness d.o.o. u potrazi je za zaštitarom (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 29.2. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Obavezno je posjedovanje licence za obavljanje zaštitarskih poslova. Prijavite se ovdje.

Emmezeta zapošljava na pozicijama: blagajnik (m/ž), prodavač (m/ž), dekorater (m/ž), skladištar (m/ž), stolar/ monter namještaja (m/ž), službenik u odjelu reklamacija (m/ž) u Zadru i Kaštel Sućurcu. Poslodavac nudi rad u dinamičnom i prijatom okruženju, odlične međuljudske odnose i priliku za osobni i profesionalni razvoj. Prijavite se najkasnije do 15.3. putem linka.

Litus zapošljava konobara (m/ž), kuhara za pripremu jela na roštilju (m/ž), pipničara (m/ž), pizza majstora (m/ž) i čistača (m/ž). Očekuje se znanje stranog jezika. Mjesto rada je Baška Voda. Prijave su otvorene do 24.3. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Potražite kako aplicirati.

Zircon zapošljava pedikera (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 24.3. Potrebna je završena srednja škola. Poželjno je radno iskustvo i znanje gel tehnike. Posao obuhvaća manikuru i pedikuru. Pogledajte kako aplicirati putem linka.

Cheap Ride u potrazi je za vozačem taksija (m/ž) za Makarsku i okolicu. Prijavite se najkasnije do 24.3. Potrebno je više izvršitelja s vozačkom dozvolom B kategorije. Traži se poznavanje engleskog jezika. Više na linku.

Novi izbor traži u Splitu ovlaštenog inženjera (m/ž). Rok prijave je 16.3. Potrebno je radno iskustvo od tri godine. Posao se sastoji od rukovođenja radova na gradilištu i izrade građevinske knjige. Detalje potražite ovdje.

Jaman zapošljava na poziciji asistent u slikarskom ateljeu (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 22.3. Potrebno je više izvršitelja za poslove slikanja i crtanja u tehnikama akrila i pastela. Poželjno je korištenje Photoshop-om, ali nije uvjet. Više na linku.

Vaša reakcija na temu