Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Željko Kerum: Treba razriješiti Dejana Kružića jer će napraviti veliku štetu gradu
Ključna pitanja za Split Piše: Dalmatinski portal

Željko Kerum: Treba razriješiti Dejana Kružića jer će napraviti veliku štetu gradu

Čelnik HGS-a je rekao da se Puljak 'ne kuži u biznis i financije'

Željko Kerum je prije odgovora na pitanje kako riješiti problem Spaladium Arene komentirao riječi Ivice Puljka na tu temu:

- Gospodin Puljak iznosi neistine, u mom mandatu od 2009. do 2013. godine vlasnik Spaladium Arene je bio vlasnik Konstruktor i IGH, i oni su odlučivali kako će riješiti problem s bankama (tada nisu bili u stečaju). Razumijem da se Puljak ne kuži u biznis i financije, ali kad već priča o tome mogao se s nekim savjetovati. 

Predsjednik HGS-a i bivši gradonačelnik je potom rekao što, po njemu, treba napraviti...

- Sada treba razriješiti Dejana Kružića jer on kao i Puljak na zna ništa i napravit će veliku štetu gradu. Grad treba poslati pismo namjere bankama odnosno ponudu o otkupu rizičnog potraživanja, a iznos je nekih 12 do 18 posto od glavnice (oko 7,5 milijuna eura). Glavnica je oko 60, a kamatu banke trebaju otpisati, takve transakcije su uobičajene i ne radim ih samo ja nego i svi ostali ljudi koji se bave ozbiljnim biznisom - poručio je Kerum.

Vaša reakcija na temu