Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com INCIDENT NA PIRU Gosti privedeni, teško ozlijeđen muškarac

INCIDENT NA PIRU Gosti privedeni, teško ozlijeđen muškarac

Povod su bile nesuglasice u prometu

U subotu je došlo do incidenta na turanjskoj rivi gdje se održavala proslava vjenčanja, a povod su bile nesuglasice u prometu.

23-godišnjak je vikao i narušavao javni red i mir, a pokušao ga je smiriti 49-godišnjak. U sukob se umiješao mladićev 19-godišnji brat odgurnuvši muškarca koji je u padu slomio nogu, javlja Antena Zadar.

PU zadarska objavila je da su policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u svezi narušavanja javnog reda i mira od 24. srpnja u večernjim satima u Turnju.

Protiv 19-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške tjelesne ozljede, dok protiv 23-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja iz čl.13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Vaša reakcija na temu