Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dean Bubić IZBOR PJESAMA NA VJENČANJU Cesarica, Lipa moja, Povedi me...

IZBOR PJESAMA NA VJENČANJU Cesarica, Lipa moja, Povedi me...

Marku Livaji i Iris Rajčić je zapjevala i Jasna Zlokić

Marko Livaja, velika Hajdukova 'desetka', nogometni čarobnjak, jedan od onih zbog kojih se odlazi na tribine, pokazao je i da je romantik. Barem ako je suditi po izboru 'najvažnijih pjesama' pjesama na vjenčanju s Iris Rajčić, onih uoči i nakon izmjene zavjeta na Sustipanu te za prvi ples prilikom proslave u restoranu Adriatic. U crkvu su kročili uz taktove 'Cesarice', a po izlasku im je za izbor bio 'Lipa moja' u izvedbi klape Cambi iz Kaštela.

Za prvi ples u restoranu do kojega su se spustili skriveni od znatiželjnih pogleda, izabrali su 'Povedi me'. Pjesmu koja im toliko znači i vezuju je uz svoju ljubav je otpjevala Jasna Zlokić.

Vaša reakcija na temu