Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Maja Šuput otputovala na djevojačku večer u Beograd

Maja Šuput otputovala na djevojačku večer u Beograd

Pjevačica je najavila kako će cijeli vikend slaviti svoju djevojačku večer s najboljim prijateljicama i Markom Grubnićem

Djevojačka večer, odnosno vikend Maje Šuput je počeo, a sudeći prema sinoćnjim snimkama na Instagramu, Majino društvo već se odlično zabavlja. Pjevačica je od ekipe na djevojačkoj, među kojima su, između ostalih, i njena vjenčana kuma Lana Gadža Čermak te Marko Grubnić, dobila skupocjeni torbu brenda Valentino. 

Veselo društvo je kombijem otišlo u Beograd, a sa sobom su imali i popratne rekvizite u obliku penisa, te krune i roze majice s natpisima 'mladenka' i 'Majina pratnja'.

- Ovo je najluđi vikend mog života, tako nam Bog pomogao - rekla je Šuput koja još nije otkrila datum skorašnje svadbe, a sa zaručnikom Nenadom Tatarinovom u vezi je od ljeta 2017. godine. 

Maji su kolege Jole i Mladen Grdović zaželili najbolji tulum povodom njezine djevojačke večeri, a u video zapisu su kazali:

- Majo, prijo, kolegice, zvijeri želim ti najbolji tulum večeras. Lipo mi se provedi - poručio joj je Splićanin.

- Draga moja Majo, želim ti da se lipo provedeš za djevojačku, da još puno godina pivaš, budeš sritna u braku i pozdravi društvo. Voli te tvoj Mladen Grdović - dodao je Zadranin.

Vaša reakcija na temu