Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VIDEO Naručila je vjenčanicu putem interneta, ali ono što je došlo nije ni blizu toga

VIDEO Naručila je vjenčanicu putem interneta, ali ono što je došlo nije ni blizu toga

Čekala ju je tri mjeseca

Svi smo u jednom trenutku bili razočarani odjećom koju smo kupili preko interneta, ali jednoj ženi dogodilo se nešto puno gore. Naime, kako prenosi The Sun, korisnica društvenih mreža, Lilly Puhalla, preko interneta je naručila savršenu vjenčanicu, no ono što je došlo u pošti izgledalo je sasvim drugačije i ostala je potpuno razočarana. 

U videu na TikToku, Lily je otkrila da je uočila svoju vjenčanicu iz snova po povoljnoj cijeni od samo 300 kuna i činilo joj se da je to bila sudbina. No, nakon što je čekala tri mjeseca da stigne, bila je šokirana kad je saznala koliko se predmet razlikuje od verzije koju je vidjela na stranici. Lily se za svoje vjenčanje odlučila za sasvim drugačiji izgled i odabrala je crnu haljinu s dubokim izrezom, umjesto tradicionalne bijele haljine. 

Prema stranici Sodaclubs, odakle je Lily naručila haljinu, haljina je opisana kao 'tamnocrna bez rukava s cvjetnim remenom'. Iako je haljina koju je dobila odgovarala nekim kriterijima - crna, cvjetni detalji i s omotanom suknjom - ta se dva odjevna predmeta uopće ne mogu uspoređivati. Također je dodala u komentarima videa da je stranica sada izbrisala haljinu iz svoje ponude pa će njezina biti donirana, prenosi Večernji list.

@lillypuhalla

yeah so f*ck soda club if they ever appear again you should probs avoid ##greenscreen ##whatiwanted vs ##whatigot##fail

♬ original sound - Madeline
Vaša reakcija na temu