Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZAVRŠIO WEDDING DAY Gordana Franić: Sajam vjenčanja na Gripama nadmašio je očekivanja

ZAVRŠIO WEDDING DAY Gordana Franić: Sajam vjenčanja na Gripama nadmašio je očekivanja

Direktorica je zadovoljna devetim sajamskim izdanjem

Sajam vjenčanja 'Wedding Day' održao se proteklog vikenda po deveti put, a svoju premijeru imao je u velikoj dvorani Š. C. Gripe na više od 1800 metara kvadratnih. Kao i svaku godinu, okupilo se preko stotinjak dionika industrije vjenčanja, a svojom raskošnom ponudom oduševio je sve prisutne. 

- Sretna sam kada su izlagači i posjetitelji zadovoljni. Sajam nam je svima vjetar u leđa na početku sezone. Također, sajam je jedinstvena prilika tvrtkama i obrtima iz industrije vjenčanja da promoviraju svoje usluge i proizvode krajnjim korisnicima budućim mladencima - kazala je direktorica Sajma vjenčanja Gordana Franić na kraju 9.izdanja. 

Gripe su u subotu i nedjelju bile u romantičnom ruhu, a Franić smatra da je ovo bio nikad ljepši sajam vjenčanja.

- Sajam je bio i jedinstvena prilika mladencima da samim posjetom sajmu u potpunosti organiziraju svoje vjenčanje iz snova uz značajne sajamske popuste te tako uštede vrijeme i novac. Nadam se da su u dva sajamska dana uspjeli pronaći sve za svoj poseban dan - zaključila je Franić. 

Posjetitelje je, kaže, posebno oduševilo kada su sajmom prošetale manekenke u najnovijim modelima vjenčanicama Glamour Spose te mali manekeni odjeveni u Koko kids brand. Za njihov look zaslužni su pokrovitelji Make up Callegari - talijanska škola mode i dizajna, a frizure Hairbook by Ivica Šuljak. Sajam je posjetila i Ana Čagalj s djecom koja su uživala u atmosferi sajma. 

Atrakcija sajma su bile, navodi Franić, svijetleći natpisi Slovarice te Simba baloni.

Sve je budnim okom popratio službeni fotograf Vjeko Bilota iz Epic Picturesa, a atmosferu sa sajma video uratkom Ranko Pupić iz Studio smile.

Partneri Wedding daya 2023  su Dolis wedding and event, ABC rent ,Glamour Sposa, Magic Mirror Croatia, Hoteli President, Bakus Sposa, Studio smile i Epic pictures by Vjeko Bilota. Ovogodišnji sajam održan je pod pokroviteljstvom Splitsko-dalmatinske županije,  TZ Splitsko-dalmatinske županije, TZ Splita, Obrtničke komore Splitsko dalmatinske županije te im se direktorica ovom prilikom zahvalila.

Vaša reakcija na temu