Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Doznajte što vas ovog mjeseca očekuje u Dentech dental centru u Splitu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Doznajte što vas ovog mjeseca očekuje u Dentech dental centru u Splitu

Pripremili su brojne pogodnosti

Kao i svakog mjeseca, Dentech dental centar iz Splita za vas je pripremio posebne pogodnosti. U nastavku doznajte što vas sve očekuje!

Kućna metoda izbjeljivanja zubi -35%

Bilo da ste nezadovoljni bojom vaših zubi ili naprosto želite osvježiti svoj osmijeh, sada je pravo vrijeme za to. 

Kućna metoda izbjeljivanja zubi manje je invazivna od ambulantnog izbjeljivanja, a daje jednako dobre rezultate. Proces se sastoji od svega nekoliko koraka - na prvom besplatnom pregledu stomatolog će prekontrolirati zdravlje vaših zubi i, ukoliko je sve u redu, uzet će vam otiske za izradu udlaga. Nakon što vaše udlage budu gotove, dobit ćete posebni gel za izbjeljivanje zajedno s uputama za korištenje. Udlage i gel možete koristiti koliko god je potrebno da postignete željene rezultate, a efekt se postiže nakon nekoliko dana korištenja. Ova je metoda izbjeljivanja zubi u potpunosti sigurna te je pokazala bolje i dugotrajnije rezultate od ostalih metoda izbjeljivanja.

Do kraja mjeseca ostvarite pravo na 35% popusta na kućnu metodu izbjeljivanja zubi. Umjesto uobičajene cijene od 800 HRK po čeljusti, cijena izbjeljivanja po čeljusti do kraja ožujka iznosi 520 HRK.


Straumann SLActive implantat i titanski abutment -25%

Činjenica je kako su zubni implantati savršeno rješenje kod nedostatka jednog ili više zubi, kao i to da su Straumann implantati najrazvijeniji premium implantati na tržištu.

Straumann SLActive implantati najnapredniji su implantati današnjice koji vam omogućavaju dvostruko brže zacjeljivanje u odnosu na ostale implantate premium klase. To znači da novi zub možete imati već nakon 4 tjedna od ugradnje Straumann SLActive implantata, dok bi za to s ostalim implantatima trebali čekati minimalno 6-8 tjedana od ugradnje. 


Zbog toga iskoristite priliku i podarite si novi osmijeh jer do kraja mjeseca ostvarujete 25% popusta na Straumann SLActive implantat u kombinaciji s titanskim abutmentom. To znači da umjesto uobičajenih 7000 HRK do kraja ožujka plaćate 5250 HRK. Zvuči super, zar ne?

Sve vrste mobilnih proteza -25%

Mobilna zubna proteza je nadomjestak za zube koji nedostaju. U Dentech dental centru sve se proteze izrađuju od biokompatibilnih materijala, što znači da one neće naštetiti vašem organizmu. 

Postoje brojne vrste mobilnih proteza, poput Wironit i Thermopress proteza, potpunih i djelomičnih proteza, kao i proteza nošenih implantatima. Također, proteze nošene implantatima garantiraju najveću stabilnost, a moguće ih je samostalno skidati za potrebe čišćenja. 

Odaberite vašu željenu mobilnu protezu i do kraja mjeseca ostvarite 25% popusta na sve vrste mobilnih proteza u Dentech dental centru u Splitu.

Besplatni pregled i konzultacije

Ljubazni i stručni djelatnici Dentech dental centra očekuju vas s radošću. Obratite im se putem info@dentech.hr, telefona 021/488-699 ili Facebooka te dogovorite vaše besplatne konzultacije i pregled.

Vaša reakcija na temu